Zorg

Kinderen ontwikkelen zich van nature. Ze zijn nieuwsgierig en willen steeds iets nieuws leren. Kinderen komen naar school om iets te leren. De school stimuleert dat en daagt ze uit steeds iets nieuws te ontdekken. Sommige kinderen lukt dat erg makkelijk, anderen hebben meer begeleiding of extra oefening nodig. Kinderen ontwikkelen zich op De Wegwijzer naar hun mogelijkheden. Wij realiseren dat door per kind te bekijken welke onderwijsbehoeften het heeft en daar ons onderwijs op af te stemmen.
In hoofdstuk 5 van de schoolgids kunt u meer lezen over de zorg op De Wegwijzer.
In onderstaand document wordt de zorgstructuur op De Wegwijzer beschreven. 

 

 Zorgstructuur basisschool De Wegwijzer

 

Sociaal verpleegkundige JGZ GGD Gelderland Zuid

 
Warden Wolfert is als jeugdverpleegkundige verbonden aan onze school.

 

Hij kan met u meedenken bij vragen en/of zorgen over de ontwikkeling van uw kind. Onderwerpen kunnen zijn: eetgedrag, groei/gewicht, samenspel, maar ook pubergedrag of ingrijpende gebeurtenissen.
U bent welkom op de volgende donderdagmiddagen in de IB-kamer van school (boven):
Donderdag 20-04 van 14:30 - 15:30 uur
Donderdag 01-06 van 14:30 - 15:30 uur
Kunt u niet op dit tijdstip dan is het mogelijk om een afspraak te maken via de afdeling van jeugdgezondheidszorg van de GGD via tel. 088-1447111 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(vermeld hierbij naam, geboortedatum en school van uw kind)
 
Voor kort telefonisch overleg of vastleggen van een afspraak is Warden bereikbaar van op maandag, woensdag en donderdag van 9:00 - 16:00 uur 06-51372136
(niet in schoolvakanties)